Doorgaan naar artikel
Verzend & Levertijden
Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van DHL.Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 21:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
Retourneren
Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat de kleur of het product niet naar wens is en je het product wilt retourneren. Dit kan bij Dromen & Wonen binnen 60 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Retourneren is altijd gratis. Aanmelden kan op twee manieren via uw account op de website of een mail sturen naar klantenservice@dromenwonen.nl.
Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@dromenwonen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Dromen & Wonen maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te personaliseren.Privacy- en cookiebeleid