Doorgaan naar artikel

Met eigentijdse, trendy, betaalbare en snel wisselende collecties die aantrekkelijk geprijsd zijn is Dromen & Wonen een van de grootste beddengoedaanbieders in Nederland.

Van romantische dessins en strakke prints tot kleurrijke uni dekbedovertrekken. Sleeptime.nl beschikt over een ruim assortiment dekbedovertrekken. Deze bestaan uit de merken Sleeptime, Dreamhouse, Primaviera Deluxe, Hotel Linnen, Home Care en Fancy Embroidery.


Hoeslakens

Elk dekbedovertrek is goed te combineren met onze hoeslakens. Deze zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar, zodat je meteen een mooie, complete set te pakken hebt!

Comfortabele dekbedden

Kies het dekbed dat perfect bij je past. We hebben het dekbed van je dromen, of je het in bed nu graag warm of fris hebt, of de voorkeur geeft aan dons en veren of nieuwe, onderhoudsvriendelijke materialen.

Hoofdkussens die bij je slaapstijl passen

Herkent u het gevoel? ‘s Morgens wakker worden met een stijve nek of hoofdpijn en eigenlijk niet lekker uitgerust? Bij Dromen & Wonen heeft u de keuze uit tientallen modellen en kwaliteiten hoofdkussens voor zeer voordelige prijzen.

Dromen & Wonen maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te personaliseren.Privacy- en cookiebeleid