Verzenden & retourneren

Verzending
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten hiervoor zijn Altijd gratis !

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 21:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Retourneren
Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat de kleur of het product niet naar wens is en je het product wilt retourneren. Dit kan bij Dromen & Wonen binnen 60 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Retourneren is altijd gratis. Aanmelden kan op twee manieren via uw account op de website of een mail sturen naar [email protected]